Werkwijze

Als coach, consultant, facilitator of leidinggevende gebruik ik altijd een Flow werkwijze om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de bewuste en onbewuste kracht van ons brein.

Voor meer rust en overzicht:
de Four Flows to Impact!– techniek.

Voor optimale focus, groei en voldoening:
het 4 Kompas-Balans-assen-model.

Voor facilitair leidinggeven:
het Richten en Realiseren-model.

Coaching:

Gezien mijn eigen achtergrond ben ik gespecialiseerd in het coachen van technische projectleiders vooral in de nieuwbouw, verbouw en beheer en onderhoud van vastgoed.

Consulting:

Gezien mijn achtergrond heb ik vooral ervaring in het leiding geven van aan vastgoed gerelateerde pilots, projecten, programma’s, processen en producten. De mooiste resultaten in de meest complexe omstandigheden heb ik altijd behaald met Facilitair leidinggeven en het ‘Richten en Realiseren’ methode.

Facilitating:

Het meest optimale resultaat behalen uit bijeenkomsten met nieuw ideeën en energie weer aan de slag. Als facilitator begeleid ik allerlei bijeenkomsten niet alleen met post-its, markers, stickers en flipovervellen maar ook met digitale visualisatietechnieken zoals mindmaps en happyflows. Op die manier kan iedereen meteen met het resultaat van de bijeenkomst aan de slag!